Saltar-se la navegació

Ja són molts els comentaris que estic llegint respecte la coherència o no del nou govern.. a mi també m’agradaria fer un apunt al respecte.

Diria que el govern està intentant ser coherent amb la seva ideologia i amb el compliment de les seves promeses electorals. La situació no és fàcil i segurament s’han trobat amb un fregat molt pitjor del que esperaven i que obliguen a les famoses #retallades. Dubto que a ningú li agradi iniciar un mandat amb tant males notícies i posar-se a la ciutadania en contra.. del que no dubto però, és de que no queda més remei si volem tenir un país fort i, sobre tot, pròsper.

L’ altre dia vaig escriure un tuit que deia: “aviam.. si apliquem el sentit comú i la “lògica i pràctica” de la política: les retallades es fan per gust a un mes de les eleccions??? Un altre punt que em fa pensar que, a dos mesos d’eleccions, … quin tonto es posaria el dit a l’ull a sí mateix? O a l’inrevés.. quin valent aplicaria i posaria en marxa mesures tan impopulars a dos mesos d’eleccions? Per què no esperar una mica? La resposta que em surt, des del sentit comú, és que no hi ha més remei. O ens hi posem ja mateix o, no li veurem no les orelles al llop, no, que aquestes ja les hi veiem.. el que veurem seran els budells, segurament perquè se’ns menjarà.

Crec però que, si tenim en compte les circumstàncies que han portat el govern fins aquí i l’únic que sentim són crítiques cap a una situació que, recordem, no ha provocat CiU sino una crisi inesperada i una pèssima gestió per part del tripartit, està clar que el govern té un problema. Un problema de comunicació. No sap comunicar… No hi ha una veu amb autoritat suficient que sàpiga explicar les mesures que s’estan aplicant i el perquè de cadascuna d’elles. Veiem “retallades” però no veiem la sortida, no veiem el futur ni la temporalitat de les mateixes. I és a partir d’aquest moment en el que comencen a sortir els “soldats cibernautes”, els mitjans, i ciutadans en general que, a partir de notícies mal explicades en alguns cassos, tergiversades en altres, va creant poc a poc la figura de l’incoherent de la que parlava @paucanaleta en el seu bloc.

2 Comments

  1. Bon post Mònica! Gràcies per la referència. Jo crec que el govern ha de centrar-se més en la comunicació. No pot donar peu a moltes interpretacions i intencionalitats. Claretat i coherència

  2. Vaja, ja ho comento igual. I és que… sembla bastant obvi de veure. Que ho fan per gust? per què és pensen que els donarà vots?
    malgrat això, li trobo al nou govern una mancança gran, molt gran en comunicació, en no saber explicar be les coses.
    Tu que ets experta en aquest tema, perquè no hem dius el teu parer?

    http://elnoiroig.wordpress.com/2011/05/11/ciu-problema-comunicacio/


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: